Ocásek
Anotace: S ocáskem či bez ocásku, vymyslím si mašli..Kdo ji najde, tomu pošlu recept proti kašli!
Zvířátko šlo na procházku, mělo mašli na ocásku!
Mašli hezkou, to se nosí - ta se nikdy nevynosí,
Zvířátko se pyšně nese, pro tu mašli raduje se!
Cupká tlapka vedle druhé, zvířátko jde se svým druhem (radost o to větší bude)!
O tu mašli rozdělí se, o ocásek nebojí se.
Bok po boku s jednou mašlí, tihle dva se vážně našli!
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Actafool, Passive, Blázen? =)
Komentáře (3)
Komentujících (3)