Vše zaznamenáno v mém křiku..
Anotace: v hodinách ranních..bez usnutí, moje dlouhobější cítení
Za sucha
krví mou
na tvář si maluješ
atrapu našeho souznění
za ticha křiku v mých nemých slovech
slyšíš
mé zdlouhavé váhání
stáčíš se stále víc do sebe
ode mě
v bezpečí tvého úkrytu
neviditelně souzena
.
jsem lapená v okovech.
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Bíša, její alter ego, Vladimír P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)