V zajetí osudů
V zajetí svých osudů,
tápem nad svým životem,
noříme se do bludů,
sobě jsme si otrokem.
Ničíme si vlastní cesty,
hlínu na nich ušlapem,
odpoutat se snad už po stý,
kdy to vlastně dovedem?
Hledat šifru ke spasení,
můžeš klidně stále dál,
snad nedojdeš k přesvědčení,
že život už jsi dávno vzdal.
Přečteno 374x
Tipy 16
Poslední tipující: Maura, jedam, NikitaNikaT., Pišák, carodejka, Bíša, Monsignore
Komentáře (2)
Komentujících (2)