Poutník
To čekání
Dlouhé lednové noci
bez ozvěn
beze slov
Špinavá šerost dnů
utkvívá stále víc
tam někde uvnitř
kde sídlí má duše
Napjatost
OČEKÁVÁNÍ
Jsem jako poutník po beznaději
Rozcestí jsou si stále blíže
a navíc bez návěstí
Těch zmařených cest
trapných návratů zpět
do přítomnosti
Ale i přesto
jsem tomu rád...
A když okamžik zjasní tvář
postřehneš úsměv mladé ženy
Když zazní věžní zvon
anebo ticho rozhostí se po krajině
a vnímáš jen větru van
a melodii svého srdce
Je líbezná...
Naslouchej
Oživí tě...
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: Pišák, Lota, Psavec, Jiparo
Komentáře (2)
Komentujících (2)