Anotace: He he he.Chybí mi tu sekce doktoři nebo nemocnice :-) Je to takový pokus o alternativní báseň :-)
Je to dobře odlehčené, povedla se.
Jednou jsem byl na magnetické rezonanci a když jsem přišel do práce, tak se kolega ptal jestli jsem byl v tunelu, když jsem mu odvědil, že jsem měl jenom takovej prstenec kolem hlavy, prohlásil, že mě vyšetřovali zbytečně, protože mi rengenovali hlavu, kdežto mozek mám v prd... .
22.01.2008 12:59:00 | Dračičák