Divadlo
Anotace: snad pochopíš ...
Vznášíš se-ztrácíš se.
Mrtvolná tvář-oči zavíráš.
Bolestný pláč jen vnímáš.
Tichý je ten pláč ...
Vstupenku rozdáváš-či hraješ sám?
-Vítám Vás .
Hraješ sám,nikoho nezajímáš...
Představení-začíná ..
Uvolni se
Pozvolna..
Únavou dohráváš,nemůžeš dál..
MUSÍŠ!
Nenávidíš,musíš,jen sníš a cítíš?
Každým tahem slábneš víc a víš,že více už nevydržíš ...
Umíráš?jen znovu si dát..
Máš??Jen představení musíš hrát.
Hrt,hrát,hrát ...
Myslíš,že to dáš?...
...
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
Komentáře (0)