..tyhle pocity znám. Jen asi nebude pravda, že to časem přestane. Možná nějakou dobu nebudou ale zůstanou na vždycky. Tohle má každej v hlavě. Někdy seš silná a zvládneš se jim postavit ale někdy to holt prostě "nemá cenu".....Drž se.
22.01.2008 19:30:00 | Marylin
par lidi k nicemu je ale ty mezi ne nepatris ... urcite ne jinak je to celkem pekna basnicka
22.01.2008 18:59:00 | Joker-off-Hell
Nikdo není k ničemu, vždy jsme k něčemu. Nevím, co přesně napsat na básenku ... snad to zase přende, a život se vytříbí.
22.01.2008 18:35:00 | NikitaNikaT.