Anotace: Každý jsme očarován a uhranut.Taková kouzla jsou velmi "nebezpečná" ale jistě víte o čem mluvím.
Pěkné vyznání, má to své kouzlo a něco jsi mi připomněl, víš, při této básni jsem si vzpomněla na chvíle, kdy jsem byla silná, sebevědomá a veselá, že prý mi smích sluší ... děkuji za tuto báseň.
22.01.2008 20:16:00 | NikitaNikaT.
mám jedinou takovou malou výtku...někteří lidé nemají totiž ve velké oblibě hmyz:D - ta duše muší se tam opravdu nehodí, podle mě. ;) Příjde mi to jako prázdný rým - rým, vymyšlený jen proto, aby se báseň rýmovala.
22.01.2008 20:15:00 | Walentine