7 x
První den odejdu abych Ti ublížila ..
Druhý den zapřu svůj bolavý stesk ..
V třetí den na srdci značně vytížena,
snad aby čtvrtý den mohl mě vést...
pátý den odpustím a vrátím se v náručí,
šestý den nechám emoce spát,
sedmý den povinnost opět mi poručí.
Že nucena budu zas, sbohem Ti dát ..
V ten první den, abych Ti ublížila ..
Přečteno 331x
Tipy 16
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, ona, d---, cevert, Jiparo, Bíša, excited, Psavec, sambada, Lenie, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)