Anotace: Krátká věc, mohla by se jmenovat improvizace o hodině angličtiny:-) Chjo, proč já se v tý škole tak nudím...
No škola je škola to se musí nechat...někdy nudí víc někdy míň....je to prostě jenom škola.... ale teď k jádru básně.... ze záčátkem jsem si říkal, že je to celkem dosti pěkné.....pak přibývaly řádky a moje nadšení začalo opadávat....Nicméně si myslím, že kdyby si na tom ještě zapracoval...dodal tomu víc lesku někde něco poupravil....Potom bych snad i na konci mohl říct je to paráda...
02.03.2008 15:00:00 | UNDEAD
Je to docela pěkný,
akorát si dej pozor na ty překliky,
ale taky takhle improvizuju často při hodinách,
akorát, že já většinou o hodině chemie.
26.01.2008 22:52:00 | VAČKY