Beznaděj
Tíha světa..
břemeno života..
hmota vesmíru..
a ještě mnohem víc...
dosedlo mi na ramena.
Nevím a nechápu,
tápu temnotou...
vycházím shrbená
prázdnotě vstříc...
Přečteno 251x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, NikitaNikaT., Dilla
Komentáře (3)
Komentujících (3)