Cítím...
Cítím...
prázdno.
Ticho a nic.
Cítím...
tíhu.
Na mysl sedá.
Cítím,...
že lásky
chtěla bych víc.
Cítím,...
že prchá.
Lapit se nedá.
Cítím...
ji v srdci,
přetéká přes kraje.
Cítím...
nepoměr.
Něco tu nehraje.
Cítím...
tmu.
Hlas mrtvých svic.
Cítím...
a najednou
necítím nic...
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, excited, NikitaNikaT., Dilla, estrellita
Komentáře (3)
Komentujících (3)