Had se taky plazí
Pláč ti hochu nepomůže,
válej se dál po zemi,
a stáhnou tě i z kůže.
Že zapomněli, jak voní růže?
A koho dnes ta vůně zajímá,
snad blonďaté, depilované muže?
Žes to myslel dobře?
Tak jen vyválej se ještě v hlíně
a postěžuj si kobře.
Plazte se pak spolu po zemi,
nech se uštknout a bude ti dobře.
Komentáře (0)