Ale my jsme její součástí...když tedy jdeš proti ní, jdeš tak i proti sobě!
Pamatuj, že ze dna vede jen jedna cesta - vzhůru!! ;-)
02.02.2008 15:35:00 | Chancer
Ze dna je možné jít jen nahoru, tak hlavu vzhůru a vzhůru... držím pěsti...
23.01.2008 08:39:00 | zzlatý
Přeji štěstíčko, ať je zase lépe ... nevím čím to, ale asik je to móda, že člověku není hej, nejsi sama, je nás bohužel víc ...
22.01.2008 21:21:00 | NikitaNikaT.
mno..
tak to ti můžu poradit..
koukej se od toho dna
řádně odrazit!
a příroda..všem měří stejně..
napřed objevujem..
a pak..
jsme v lejně.. .o)
22.01.2008 21:13:00 | Bean