Ženská
Anotace: i když zvláštně to zní z mých úst..
Zahledím se sem
zahledím se tam
na Tebe
se však nedívám
dámo vzteklá..
pohladím trny
pohladím dělo
avšak nikdy
Tvoje tělo
ženská z pekla..
obejmu ostnatý drát
i žíravou kyselinu
Tebe však nikdy
pro Tvou vinu..
i když někdy
bych strašně rád..
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: zzlatý, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)