Chyby
Chci zapomenout,
že jsem dělal špatné kroky.
Chci zapomenout,
že jsem mámě lhal.
Chci zapomenout,
že byly špatné roky.
Chci zapomenout,
že jsem utíkal.
Chci zapomenout,
že jsem příteli ublížil.
Chci zapomenout
krutý dětský smích.
Chci zapomenout,
že jsem se jako zloděj plížil
Chci zapomenout
nejeden svůj hřích.
Moci zapomenout,
že jsem prožil marnou lásku.
Moci zapomenout,
že jsem čas promarnil.
Moci zapomenout
na stydlivou krásku.
Moci zapomenout,
že jsem ji poranil.
Chtěl bych zapomenout,
že jsem tohle jméno nosil.
Chtěl bych zapomenout,
že jsem vůbec žil.
Chtěl bych zapomenout,
že jsem o další dny prosil.
... vím, že jsem si konec zasloužil...
Přečteno 355x
Tipy 24
Poslední tipující: Estefania, dablik007, saddova, UCET KE ZRUSENI, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Bíša, drsnosrstej kokršpaněl, William, Meiv, Štěpina G, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)