Velbloud? :D
Anotace: tohle mi jednou prislo na mysl, ani nevim jak, vlastne to tam je napsano, jak se to vsechno sebehlo... :D
Jak chovat na prsou velblouda?
napadlo mě v jednu chvíli...
asi jsem byl zkouřený,
zase...
Bez jakkékoliv síly,
ležím a mátožím
nikdy víc, nikdy víc
na nic
a přeci jenom,
zase jednou,
dám si jednoho čouda...
Komentáře (0)