Malý červ v osamění
putuje rumovou krajinou
v horečném poblouznění
malý červ šťastný není!!!
Hledá svou jedinou
překrásnou červí paní
jež by s ním do svítání
hýbala peřinou....
Malý červ v osamění
si objedná zelenou
nicotné přemýšlení
za clonou opojení
láme ho v kolenou
nesnese světlo denní
přežívá nočním bděním
večeří neměnnou proměnnou...