kulička
stočený na bříšku
drž chlapče kuličku!
hlavně ji
nepouštěj
přes řeky přeletí
hory ti přeplave
nikdy se nevrátí
nic už ti nezbude
tak hlavně hošíčku
tuhletu kuličku
nepouštěj
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: pigeon, Šantir, Kopretinka:-), BlackTangerine
Komentáře (3)
Komentujících (3)