Je (d) j i n á
Hluboko Tvé boky Hluboko do kapsy
slíbat Ti ze rtů vzpomínky na holku
co tu spala přede mnou
Tak strašně hluboko jako noc
ve mně
píšeš a přitom
...
pláčeš
/Milování to je ubrečený
blues
v posteli která nikdy
nebude má/
píšeš jako když
...
pláčeš
o tom jak jsem strašně moc mladá
a už umím dávat lásku
/Hluboko Do ticha pokoje
ráno Tě opustím
se slzami
po noci kterou jsme
proplakali
v sobě/
píšeš
v slzách
ne ve verších
skoro jako život
* Víš už nebudu
nikdy takhle
plakat...
/do jiných/
Přečteno 266x
Tipy 25
Poslední tipující: just me, Mango-Holka, Bean, Bíša, makretka, Danah, Nola77, Martanka, Walentine, jaňa, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)