Až zase
Zase si napíši o tobě pár řádků
napřeskáčku ne popořádku
Až o tobě bude se mi zdát
těch snů začnu se ptát
zda budou jednou skutečností
dříve než stane se prach z mých kostí
A někdy se ohlédnu
zastůňu po minulém
Láskám i nevěra sluší
jsou nevinné jako pohlazení
Kdysi dávali za naši lásku na pranýř
jestlipak to víš
Přečteno 337x
Tipy 16
Poslední tipující: pavlis, Cecilka, jedam, s.e.n, Bíša, Jiparo, Dračičák, excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)