realita??
Mam plnou hlavu jeho polibků, jeho doteků
Už se mi o něm i zdá!
Je to zvláštní...
Vždycky když ho potkám čekám že mě obejme
Čekám že mě políbí
Jeho náruč představuje bezpečí, útočiště
Jeho velké ruce zase sílu... rozkoš...
Ano rozkoš
Ten úžaný pocit když se mě dotkne
Ta slast která se zbíhá z ... Ale mít ho nebudu, nikdy
Bohužel nebo bohudík?
Bohudík
Sny jsou někdy lepší než realita
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, akneliam, jaňa
Komentáře (1)
Komentujících (1)