Chladný led
rosí sklenice drinků líných veder
jen v pocitu nudy
že ztuhnou rty
na opálených tvářích
které se budou míjet
s lhostejností mračných úsměvů
omámených
dechem kakostů.
Slunce dál praží
do hlav odkrytých
v touze
vymámit výkřik horečný
z úžehu vybledlé modře denní
ve které pálí
prsteny snubní
aby svým leskem
vyhubily stín.