Anotace: :)
Každý chce víc, ač si to připouštíme, či ne ... leč na Tvé otázky jen ztěží odpovědět jde. Někdy lepší nic nevědět, ale na 2. stranu, počítat se má se vším a štěstí přeje připraveným.
23.01.2008 18:10:00 | NikitaNikaT.
V tom máš samozřejmě pravdu, a proto říkám, že s málem se spokojovat nebudu..a mimo to jsem psala o něčem zcela jiném.
23.01.2008 17:43:00 | Apocalypso