Anotace: zápisky cetujícího bez jízdenky č. 18 (Pushkar/IN) Po 4 letech na stejném,ale cizím místě.
Sbírka: Zápisky cestujícího bez jízdenky
Líbí se mi obsah, hodně myšlenkový a vzpomínkový, tak trochu jsem si na něco vzpomněla ... víš, věta dotknul ses historie - velmi působivé.
23.01.2008 18:01:00 | NikitaNikaT.