Pomoz mi
Anotace: ....od všech a od všeho.....
Napiš mi z písmen pro srdce lektvar,
utkej mi ze slov pro duši fáč,
do hlavy včera mi udělal díru,
ze zlých slov lidí karabáč.
Z pavoučích sítí udělej pro mne,
měkký a bezpečný záchranný člun,
růžovou bavlnkou balonek s heliem na pevný uzel uvaž k mým snům.
Schovej mne v náručí
a šeptej potichu,
že jenom s tebou zůstat teď smím,
i kdyby lhala všechna tvá slovíčka,
tak dnes a tobě uvěřím.
Komentáře (0)