Anotace: O životním názoru, trocha slovíčkaření a takový protest proti společnosti...
To je ale doba, co? Co takhle napsat něco, kde už máš 2x tolik let? Tak pro zajímavost a sentiment, není to špatný.) ty starý básně jsem si přečetl a zalíbily se mi.)
23.11.2022 11:30:05 | Constantine
No, mindset mám pořád stejný. Žiju si po svým, ale dneska už nehrotím to, co si o mně ostatní myslí, protože se stejně nezavděčím všem... Tehdy se mě ještě vrstevníci snažili předělat, pak to vzdali! :-)
23.11.2022 11:32:47 | brunnerka
Kdo se vzdá, prohraje.) asi neměli tvou sílu.)
23.11.2022 11:34:35 | Constantine