Rozbíjím obraz dne
Rozbíjím obraz dne
Co s ním
Proměna okamžiků
rozsetých v čase . . .
Ztracených i někde na chodníku
Rozbíjím obraz dne
Co s ním
Schovám si jen pár střípků
Jeden pro tebe
a druhý položím na stolek
. . . u postele . . .
Snad v noci rozsvítí se
Přečteno 333x
Tipy 10
Poslední tipující: Lota, Jiparo, Danah, isisleo
Komentáře (1)
Komentujících (1)