Jsi moje hvězda jasná
Anotace: Tato báseň je pro Martinu, kterou mam tak strašně moc rád a miluju jí a já vim, že ona mě také.
Hvězdy z nebe padají,
a já mam přání jediný,
milovat Tě každý den,
a dávat Ti lásku jen.
Jsi moje hvězda jasná,
a růže krásná,
jsi zlatou hvězdou,
a paprskem slunečním,
jsi prostě zázrakem skutečným.
Láska je krásná,
chvílemi zahřívá anebo chladí,
láska je jako modrý samet,
je těžké ji porozumět.
Komentáře (0)