Usnout a nevzbudit se...

Usnout a nevzbudit se...

Anotace: cosi neznámého vniká mi do hlavy...

Usnout a nevzbudit se.
Svět se mi točí.
Raději utopit se
v pravdě tvých očí.

Zeleným smaragdem
ony se lesknou,
prozáří noc i den
vzpomínkou tesknou.
Pohladit po šíji
toužím tě co chvíli
a slzy neschnou.
Ta touha zabíjí.

Den pro mě nocí je
nechápu štěstí.
Srdce mé rozbije
železnou pěstí.
Oči jsou vlhké.
Rány krvavé.
Stesk.

TEn jediný
zbyde mi za chvíli
prcháš mi,
slepá jsem,
tvé oči se ztratily.
V temnotě hledám je,
stébla se chytám-
ne.
marná je naděje.
Tvé oči
jsou tytam.
a s nimy ty mé.
osleply.
...touhou..
Autor Badya, 23.01.2008
Přečteno 551x
Tipy 3
Poslední tipující: Dilla, meganek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí