*Dobrou noc.....*
Anotace: ..........pHuU............najdete se?....
*dobrou noc pro vás,co jste spolu...
*dobrou noc pro vás,kteří se poddáváte srdcebolu...
*dobrou noc pro vás,co se odvracíte...
*dobrou noc pro vás,co práve opilí zvracíte...
*dobrou noc pro děti,který tak nesnášim...
*dobrou noc pro ty,který psychicky nadnášim....
*dobrou noc pro pravé přátele...
*dobrou noc pro mrtvé..není to veselé...
*dorou noc pro ty,co odešli...
*dobrou noc pro neše neřesti...
*dobrou nc pro ty,kteří něco řeší...
*dobrou noc pro ty,kteří právě zhřeší...
*dobrou noc pro ty,co jsou smutní a pláčou...
*dobrou noc pro ty,co po srdcích jiných skáčou...
*dobrou noc pro ty,kterým se právě život mění...
*dobrou noc těm,pro které tu nikdo není...
*dobrou noc těm,co chtějí všechno vzdát...
*dobrou noc těm,kteří nechtějí se bát...
*dobrou noc těm,kterými cloumá zoufalost...
*dobrou noc těm,které naplňuje zlost...
*dobrou noc pro ty,co nemohou spát...
*dobrou noc pro ty,co učí se lhát...
*dobrou noc pro ty,co si hrají na zodpovědnost...
*dobrou noc těm,pro které je spánek všednost...
*dobrou noc těm,kteří si hrají...
*dobrou noc kreténů,kteří všechno mají...
*dobrou noc našim unaveným mozečkům...
*dobrou noc také všem blbečkům...
*dobrou noc těm,kteří se milují...
*dobrou noc těm,kteří se čokoládou ládují...
*dobrou noc těm,co nejsou svoji...
*dobrou noc těm,kterým se slzy rojí...
*dobrou noc těm,kterým srdce se hojí...
*dobrou noc pro ty,které nic už nepřebolí...
*dobrou noc pro ty,co už nemůžou dál...
*dobrou noc tomu,kdo tyhle kecy psal....
(...dobrou noc...)
Přečteno 385x
Tipy 15
Poslední tipující: Simísek, W.Ginny, 0-0, kucky, už ne pernikova princezna, B.a.r.b.a.r, Erion Fate, Adrianne Nesser
Komentáře (6)
Komentujících (6)