je to vlastně od tebe inspirace ...otočit list a třeba v koutu si básničky číst... ď!
03.02.2008 00:15:00 | akneliam
Píšete krásně, vážně, pane..
smutek teď mizí z mnohých míst..
vládnou emoce nadýchané..
a v tomhletom si buďte jist!!
Tam, kde je barva, šeď se ztrácí,
tam, kde je světlo, mizí stín,
navzdor hodinám přesýpacím
rozkvétá louka kopretin..
:o)
24.01.2008 12:25:00 | Cecilka
Dobře děláš, bude říkat:
Píšete krásně pane,
je radost Vás číst
na tu správnou stránku
obrátil jste list :-))
24.01.2008 10:45:00 | Lorraine