Vůli
Vůle je umučená
. oparem nikotinu
vůle je krásná žena,
. která má rakovinu
vůle je uzamčená
. petlicí tvýho klínu
vůle je děvka,
. když nesu vlastní vinu
vůle je křehká
. ampulka pervitinu
pod koly prokletí
na hebkých perutích
když snidám kocovinu
Přečteno 388x
Tipy 10
Poslední tipující: Ele...r, jaňa, Psavec, Šerák, Michal Kvido, takova, Vladimír P.
Komentáře (4)
Komentujících (4)