Hmm jenže na to něco pokazit jeden nestačí..takové to životní perpetum mobile..jednou to začne a koluje a koluje..mimochodem co ty lišky všude..ty máš rád les že ano!!!!!!!!!
27.11.2011 13:29:31 | Liška76
Někdy mi to připomělo Tolkienove písně, s jakou ladností to ubíhlo, připadlo mi to jako ze života, velice se mi líbilo to cha cha cha hraju si na chlapa nebo v tom smyslu, začatek se mi zdal slabší ale čim víc sem četl tím to bylo lepší a celokvý výysledek byl velice uspokojující.-)
29.01.2009 10:49:00 | leafe