Anotace: Dneska se mi podařilo u mě nevídané.Zaspala jsem. A v tom spěchu mě napadaly divné věci ...
A před NÍM se člověk nemusí stydět, hřešit je pro člověka naprosto přirozené. Není a nikdy nebude žádného člověka bez hříchu!!! Stačí jen v NĚJ uvěřit a člověk má naději na spásu...
Já takové inventury duše mám rád, protože si sám v sobě udělám pořádek a odstartuji nový začátek, nový oddíl mého života. Poté se vždy cítím mnohem líp, protože se mi značně uleví... funguje to! ;-)
24.01.2008 18:59:00 | Chancer
Je to protivný pocit, to zaspání...a s NÍM by měl člověk mluvit častěji. Poděkovat MU, poprosit HO a pochválit HO. Má totiž v rukou nejen celý náš život ale vlastně úplně všechno, celý vesmír, veškerou existenci!!
24.01.2008 18:54:00 | Chancer
jj...sem tam je dobré se zastavit..a popovídat si..
při cestě do práce...se svým druhým já..
vlastně by to mělo být tak nějak denně..
24.01.2008 16:18:00 | Bean