R.I.P.
Anotace: Heath Ledger zemřel 22.1. Nenechám se ovlivnit spekulacemi o jeho smrti, ale budu si pamatovat, co dokázal během svého života. Má můj obdiv za to, že si ve své kariéře vybral těžší cestu a nedal se zlákat předurčením věčného filmového hezouna.
Už neuroním ani slzu.
Tvář zahalím smutným úsměvem.
A budu se tvářit, že mě nic netrápí.
Už nezalejí oči šaty mé.
Třesoucí ruce složím do klína.
Pak zvednu hlavu a půjdu dál.
Jen černé pásky zbyly po životě
(tam zůstaneš navždy živ)
Snad ještě vzpomínky... A pláč
- nejen můj...
Máš zavřené oči. Řeknu si, že spíš.
A sama budu doufat,
že se ze sna o tobě nikdy neprobudím.
/Vzpomínám. Odpočívej v pokoji./
omlouvám se za zařazení do básní, odpovídající neexistuje
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: kavec, prostějanek
Komentáře (2)
Komentujících (2)