Co se má stát, se stane
Anotace: Pro jednu milou duši.
Zahřálo mě tvoje slovo. Díky!
V blátě se brodím po kotníky.
Však láska je mi svatá,
nevadí trochu bláta.
Podivná láska po světě chodí,
starý cit umírá, nový se rodí.
Mé oči vyhasly, tvoje zas svítí,
oba se hodláme za lásku bíti.
Dřepím tu v pokleku,
ruce mě zebou,
utíkám v úleku,
sama před sebou.
Neprozraď tajemství, co spolu máme.
Oči se zachvějí, srdce zas plane.
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: denebrin, Petbab, Bíša, kavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)