Kéž by..
Jen letmý pohled
a pouta
bezmocnosti
zdolán
rádoby ctností
kéž bych to mohla
nevidět..
Sténání zoufalství
a párek havranů
nad hlavou
čekajících
na duši bolavou
kéž bych to mohla
neslyšet..
Prostřený smuteční stůl
a špinavé ruce
plné puchýřů
zabalená krabice
rozbitých talířů
kéž bych to mohla..
nějak změnit..
kéž by..
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)