je to jak hrách na zeď, ať děláš co děláš, stejně si budou dělat co oni uznají za vhodné a ty pro ně budeš jen "pakoš"
Díky za komentík
07.03.2008 19:31:00 | HannyJanny
Když nebudou chtít přijímat rady, nebudou to dělat ani, když budou voleny jako odstrašující výzva ani jako vtipně zvolená slova. A asi máš pravdu, že od mladého muže to bude pro ně ještě nepochopitelnější...líbí se mi, jak jsi to napsal...
24.01.2008 21:43:00 | Lorraine
Je mnoho způsobů jak jim to zdělit.Výchovné to býti může,ale copak oni si vezmou od mladého muže?
24.01.2008 21:33:00 | Replix
pekne hezky vychovne, ale na ty haranty musíš vtipem, ne kázáním, to je jak když kuřákovi vnucuješ, že umře, on to ví,ale mylset se mu na to nechce.
btw, o dědečkovi Hříbečkovi jsem dnbeska přidala pohadku:)
24.01.2008 21:20:00 | C.alwen