Anotace: kdyby se věci děly jen jednou, vážely bychom si jich více..
tak tahle se ti opravdu povedla :)
moc hezky jsi to napsala, a to myslím upřímně, protože takových, kteří dokážou stvořit podobnou báseň, je tady na literu nedostatek :)
Poutavá :)
10.02.2008 11:31:00 | 0-0