Nepochopení
Anotace: Nejhorší je nepochopení od rodičů
Je mi zoufale…
sedím na nástupišti a čekám na vlak.
Havrani se vznášej spanile…
nesnesu ten světa tlak.
Celý den jsem jako ve snu,
bloudím světem… čekám na smrt….
trápím se, nechci domu.
kde je ta zubatá?
ještě na mě nemává kosou,
chybí tu andělé…
už se blíží přes práh nohou
nejsou to andělé, jsou to mí přátelé…
chtějí abych se vrátila na svět, ale nejhorší je nepochopení od rodičů
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: meganek
Komentáře (0)