Stále...
Stále měním dráhu,
jak míček ve squashi.
Ode zdi ke zdi.
Rozumem nehřeším.
Jsem barvička,
co znáš ji z leporela.
I přízrak šedý,
viděný za večera.
Jsem vločka ze sněhu
na horkých rtech.
I pírko holubí,
špinavé na schodech.
Jsem chmýří,
padáček z pampelišky.
Padám, padám, padám
lehce z výšky.
Studánka průzračná,
co se v ní utopíš.
Občas prolhaná,
koukni mi do očí.
Pošlu Ti jiskry,
co srdce sežehnou Ti.
Já, hříchem těžká,
podlahy už se hroutí.
Jsem černá paní,
s urnou v náručí
- vyhni se mi z dálky.
Já za nic neručím.
Přečteno 254x
Tipy 24
Poslední tipující: isisleo, Psavec, Jiparo, NikitaNikaT., WhiteSkull, meganek, Bíša, Bean, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)