Krásná, hořká, ale jiskřivá a plná odvahy. Použití rýmu je perfektní (jen taková drobnost - ve druhém řádku mi rytmicky scházela jedna slabika. Nezlob se, musím do všeho hned šťourat :-)) Celkově je to krásné a plné reality skloubené s chutí do života. Takovou poesii mám ráda.
25.01.2008 11:02:00 | Lisa.Ginmi
Majlenko, je to skvělé. A doufám, že Ti nevadí, že jsem tě oslovil zezadu.
25.01.2008 08:47:00 | Špáďa
Jj, karty života, to mi hodně připomnělo ... je pozor na prohru ...
25.01.2008 08:46:00 | NikitaNikaT.