Četla jsem ju dva krát, také jsem ju nepochopila asik úplně správně, ale líbí se mi, jak je napsaná ...
04.02.2008 16:51:00 | NikitaNikaT.
Volnost neumim prozit...
Já taky ne. Moc hezky napsaný, zase toršičku jiný než obvykle, to se mi líbíííííí :-)
25.01.2008 22:38:00 | Liss Durman
//svoboda neni samozrejma..pravda mozna neexistuje..//...hodne dobra basnicka!..mluvis to co citim...
25.01.2008 16:28:00 | Adrianne Nesser