Anotace: a kdopak pochopí tuto surrealistickou báseň, tak ať se pochlubí...
Bravo. Ale nepřijde mi to zase tak surrealistické, aby to nešlo pochopit, to třeba naše město vypadá přesně takhle... a když se koukne člověk na zedníky na stavbě, tak je opravdu jako když kleště s pilou hrají karty :)
30.01.2008 21:47:00 | Demedalex
surrealizmus se mi taky moc líbí, je to úžasný směr.. proto jsem ji snad pochopila.. nechci tvrdit, že dobře a úplně.. ale stejně se mi to moc líbí.. pochvala :)
26.01.2008 23:16:00 | Adie.80
Tak jelikož surrealismus je můj nejoblíbenější umělecký směr, tak tomu rozumim. Ale troufnu si říct, že je to jen pro určitou skupinu lidí. TLESK TLESK!!!
25.01.2008 18:34:00 | kryndy