Jen tak si píšu...
V jedné kapse Něco,
v druhé nic.
V hlavě o kolečko víc.
Chodí blázen po patě
a jen tak si píská.
Když si jen tak zamane,
její srdce získá.
***********************
Byl tak dospělý
jako šediny va vlasech, ze kterých vyrostla.
Dívka se stala ženou.
A když na smrtelný posteli dělil majetek,
na polštáři místo slz čpěla černá barva. Na ty vlasy.
Slunce tenkrát zapomnělo vyjít.
.......................................................
Milovala když si spolu jen tak vyjeli.
Střídali se o pozici řidiče, stejně jako o polohy
z Kámasútry.
Stopařky dychtivě postávali u silnic,
řidič míjel je s povšimnutím.
Ruka zapomněla se v záhybech tolik citlivé kůže.
.......................................................
Nikdy neuměl být sám.
Dveře čtvrté cenové skupiny vítaly jeho myšlenky,
mohly být sebe víc beze smyslu,
vždy je uměl prodat hluboko pod cenou.
Byl to nesmírně bohatý člověk.
***********************
V jedné kapse Něco,
v druhé nic.
V hlavě o kolečko víc.
Chodí blázen po patě
a jen tak si píská.
Když si jen tak zamane,
její srdce získá.
***
Přečteno 311x
Tipy 14
Poslední tipující: callowsick, Taog, pavlis, colorka, JardaCH, vapiti, Štěpina G
Komentáře (4)
Komentujících (4)