Anotace: tohle jsem si z nudy naškrábala na jednom maturitním plese, takže žádné veledílo, ale třeba vám to něco připomene (i když doufám že ne:-p)
tak to je parádně, ač bohužel pravdivě napsané... musím říct, že na světě by to přece jenom bylo o trošinku krásnější, kdyby ta básnička nebyla pravdou, ale to by zase nebyla tady, a to by byla škoda...
:)
25.01.2008 23:34:00 | Ceraa