Jste dost dobří,myslím,že jste se celá skupina minula povoláním,měli byste se umění věnovat profesionálně.Já sice upřednostnuji milostnou poezii Pavlovu,ale jinak-nepotřebujete manažerku,když na sobě ještě trochu zapracujete?
28.01.2008 17:59:00 | Radouch
Hm..jiné téma a stejně kvalitní provedení..Moc pěkná báseň..Libíš se mi :-)
28.01.2008 00:24:00 | lalej
koho nenavidim stejne silne jako ho mohu milovat// musim zit a slitovat se
sam nad sebou **** x)
27.01.2008 14:09:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
hezký dílko a eště hezčí prohlášení tu :o)
já sice upřednostňuju méně "nóbl" styl - to nemyslím zle ale přijde mi to takový zastarale vznešený, jako knihy z antikvariátu nebo starožitná zrcadla a svícny - podívám se se zájmem, pochválím tu složitou krásu co dýchá minulostí ale domů bych si to nevzala - měla bych divný pocit...
ale jen tak dál :o)
25.01.2008 20:00:00 | hanele m.