byl to sen ????
dnem znavený brouzdám se loukou
těžká mám víčka a vyprahlá ústa
hledám tvé znamení ukryté touhou
s tebou ta louka nebyla pustá
nohy mi těžknou a padají víčka
jahody na rtech zas cítím svých
dvě ruce milé a láska mě hýčká
krásně se dívá do očí tvých....
ret ke rtu tisknu,rád tě líbám
v prstech propouštím tvé vlasy
krásnou chvilku s tebou mívám,
co je v tobě něžné krásy...
houkla sova, měsíc rosou kropí
má ruka trs trávy svírá
láska si ze mě žerty tropí
a co,na louce se neusíná !!!!
ale tvá vůně mám ji každý den
rty cítí polibky,tělo se chvěje
to přece nemohl být sen,
jen měsíc se mi směje...
Komentáře (1)
Komentujících (1)