Krátké zastavení
Anotace: Věčné téma - první láska.
Krátké zastavení
Není to vtip ani provokace,
je to jen pokus zastavit se ...
a vrátit se v čase.
Osedlat času stroj,
zpátečku zařadit,
kdekoli dorazit -
kdykoli zastavit.
Tam kdesi před léty
cesty se setkaly,
osud však tomu chtěl,
že se jen proťaly.
Dnes už jen dohady -
co kdyby, snad kdyby...
Plynoucí voda řek
k pramenům nepádí,
co jednou osud vzal,
víckrát už nevrátí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)